Kaupastamme Vantaalta löytyy monenlaista kotimaista raakalihaa koirille pakasteina. Pakkaukset ovat pääosin kokoa 5kg ja 10kg, mutta niiden sisällä tuotteet ovat helposti sulatettavina 500 gramman paloina. Kuljetamme tuotteita myös koteihin Espooseen, Vantaalle, Helsinkiin, Kauniaisiin, Kirkkonummelle, Sipooseen, Nurmijärvelle, Tuusulaan,  Hyrylääm ja Keravalle hintaan 5€.
 

 
Kellarikauppa Vantaan Kivistössä (Moreenitie 9b) on auki keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 16-17.30. Tervetuloa pakasteostoksille! Parkkitilaa löytyy kaupan edestä ja pihalta. Teemme myös KOTIINKULJETUKSIA pääkaupunkiseudulle ja lähikuntiin tiistaisin ja torstaisin klo 17-19 sekä sunnuntaisin klo 12-17. Kotiinkuljetuksen voi tilata meilillä ota.yhteys@lemmikinlihakauppa.fi tai sivun lopusta löytyvällä lomakkeella. 

Koirillle edullisesti laadukasta, kotimaista raakalihaa pakasteina pääosin isoissa erissä eli 10kg ja 5kg pakkauksissa (jaettuna 500g paloiksi). Osasta tuotteista löytyy myös pienempiä määriä. Kissoille tiedoksi, että meillä on pääosin jauhelihaa, mutta jonkin verran on myös palalihoja. Lisätiedot hinnastossa tai meilillä ota.yhteys@lemmikinlihakauppa.fi.

Kivijalkakauppa Vantaalla on auki ke ja pe klo 16-17.30 Kivistön vanhalla puolella osoitteessa Moreenitie 9b. Parkkitilaa löytyy kaupan edestä ja pihalta.

Lisäksi teemme 5€ hintaan kotiinkuljetuksia ti ja to klo 17-19 ja su klo 12-17.

KOTIINKULJETUKSIA teemme ainakin pääkaupunkiseudulle, Nurmijärvelle, Tuusulaan, Hyrylään, Keravalle, Sipooseen ja Kirkkonummelle. Muista kohteista voi kysyä meilillä.

Kotiinkuljetuksen voi tilata meilillä ota.yhteys@lemmikinlihakauppa.fi. 

KATSO HINNASTOSTA, MITÄ MEILLÄ ON TARJOLLA.

***

JOS HALUAT TILATA KOTIINKULJETUKSEN, TOIMI NÄIN:

Lähetä viesti joko alla olevalla lomakkeella tai meilillä: ota.yhteys@lemmikinlihakauppa.fi tai yksityisviestinä Facebookissa osoitteessa @lemmikinlihakauppa.

Kerro, mitä tilaisit ja paljonko sekä osoitteesi, puhelinnumerosi, mahdollinen ovikoodisi ja mikä aika sinulle käy:

* tiistai klo 17-19

* torstai klo 17-19

* sunnuntai klo 12-17 (aika tarkennetaan myöhemmin)

Tuotteet maksetaan tuotaessa kortilla tai käteisellä. Halutessasi voit maksaa tuotteet myös etukäteen ja voimme jättää tilauksen sovittuun aikaan ovesi ulkopuolelle.

LOMAKE KOTIINKULJETUKSEN TILAAMISEEN JA MUIHIN YHTEYDENOTTOIHIN: